• vikna v kredit
  • slaid premium montazh na soglasov
  • slaid veterani ukr
  • slaid boevie deistviya ukr
  • kompleksnoe ostekl
  • okna skidka kbe 31 10 2018 ukr
  • skidka pri rogdenii rebenka
  • ziraf
  • suho
  • slaid 40






Ролокасети у Львові: зручно, практично і безпечно!

Ми пропонуємо вибрати і замовити:

Тканинні ролетки захисні ролети
Тканинні ролетки Захисні ролети

 

Замовити захисні ролети у Львові: зручно, практично і безпечно!

Захисні ролети або як їх ще називають ролокасети – це конструкція яка складається з:

  • Основне полотно, зібране з горизонтально розташованих металевих ламелей, що закриває отвір вікна або дверей.
  • Металевий короб, розташований над отвором, в який полотно згортається при відкриванні.
  • Направляючі, виготовлені з металу закріплені до стін ліворуч і праворуч від отвору, по яких рухається полотно і в яких воно надійно зафіксоване, коли ролети закриті.

Для чого потрібні ролокасети та їх переваги

ролети ЛьвівОсновні функції ролет :

  • захист приміщень від небажаного проникнення;
  • захист віконних і дверних скляних конструкцій від зовнішніх пошкоджень (вікно закрите ролокасетами не розіб'єш каменем);
  • захист від сонячного світла, регулювання рівня природної освітленості приміщення.

Завдяки невисокій ціні, простоті у догляді та управлінні ролети застосовуються:

Для захисту віконних отворів квартир на перших і останніх поверхах, в особняках і на дачах. Сучасні захисні ролставні можуть служити альтернативою класичним віконним гратам. Застосування цих систем безпечніше, оскільки під час пожежі можна легко вибратися з приміщення через вікна. А підключивши до автоматичних ролокасет датчики пожежної безпеки можна запрограмувати їх на автоматичне відкривання на випадок пожежі.

Для захисту вітрин і дверей магазинів, кафе, кіосків, офісних приміщень, торгівельних центрів. Застосування протизламних механізмів і надійний монтаж із застосуванням посилених елементів кріплення дозволить захистити ваше майно, не зіпсувавши при цьому фасад магазину або офісу.

Ви хочете обладнати у вашому будинку у Львові або у Львівській області домашній кінозал або хочете без значних зусиль приховати ваші вікна від небажаних поглядів і настирних сонячних променів? У такому разі ролокасети будуть відмінним рішенням. А встановивши системи з автоматичним управлінням, ви можете керувати ними, навіть не встаючи з дивана!

Якщо ви збираєтесь замовити ролети в таких містах Львівської області, як Стрий, Дрогобич, Трускавець, Славсько, Жовква та Львів, пам'ятайте, що посилені ролети можуть використовуватися як доступніша за ціною альтернатива гаражним воротам. При цьому необхідно враховувати, що повноцінні гаражні секційні ворота значно тепліші ніж більшість ролетних систем.

Широка гама кольорів ролокасет дозволить вибрати ті, які пасують до екстер'єра будівлі.

Як вибрати ролокасети у Львові?

Основними споживчими характеристиками ролокасет у Львові є:

  • тип ламелей
  • розмір ламелей
  • колір ролет
  • спосіб управління/тип замикання

Основні типи ламелей і способи монтажу

Алюмінієві пінозаповнені ламелі - найпоширеніший тип ламелей полотна. Завдяки заповненню вспіненним поліуретаном окрім захисних функцій забезпечують тепло- і шумо- ізоляцію приміщення. Завдяки їх невеликій вазі для керування таким полотном не потрібно застосовувати дорогі приводи, що робить ролокасети з подібних ламелей найдоступнішими за ціною.

Захисні ролети від компанії «Фабрика Вікон Львів»

Екструдовані алюмінієві ламелі - відрізняються високою механічною міцністю через більшу товщину стінок в порівнянні з піно-наповненими ламелями. Ці ламелі виготовляються за безшовною технологією. Їх доцільно застосовувати там, де підвищений ризик зовнішніх пошкоджень.

ламелі для ролет

Стальні ламелі підвищеної міцності. Цей тип ламелей відрізняється підвищеною механічною міцністю по порівнянням з алюмінієвими, має великі габаритні розміри і вагу. Застосовується для захисту отворів великої ширини. Із-за великої ваги відкривається завдяки електричним приводам великої потужності. Що приводить до їх більш високої ціни в порівнянні з попередніми моделями. Дані ролетні системи можна пофарбувати будь-яким кольором за бажанням замовника.

ламелі для ролет

Розмір ламелей

Ламелі бувають різної ширини від 37 до 70 мм. Ширина ламелі підбирається конструкторами виходячи з габаритів отвору, що закривається.

ВАЖЛИВО! У Львові та Львівській області багато продавців ролокасет для зниження ціни готового виробу застосовують ламелі меншого розміру, ніж це передбачається технологічними вимогами виробника роллет. Це призводить до зниження надійності готового виробу, та погіршення захисних властивостей таких систем. Дізнаючись вартість роллет - завжди уточнюйте, яку ширину ламелі вам прорахували. Тільки знаючи ці параметри можна судити про рівень цін того або іншого підприємства.

Продавці, що відходять від норм виробника, в основному аргументують наступним: " та і так нормально працюватиме", " ми вже 100 разів так робили і все нормально" і тому Кольори захисних ролет в компанії «Фабрика Вікон Львів»подібне. Вирішувати ВАМ, що ви хочете отримати: повноцінний захист вашої власності, надійність і безпеку або її видимість.

Колір ролокасет

Основні кольори які зазвичай використовуються при виготовлені ролокасет:

  • білий,
  • сірий,
  • коричневий,
  • бежевий

Крім того, ми також можемо запропонувати вам фарбування ламелей в будь-який колір з палітри RAL а також під колір натуральних порід дерева.

Способи керування

Механічні на пружині  найпоширеніший спосіб управління ролетами. Для відкриття такої конструкції необхідно підняти полотно до половини  і далі воно підніметься завдяки заздалегідь напруженій пружині в середині короба. Подібний спосіб управління застосовується, в основному, для зовнішніх роллет дверних отворів. Замикання подібних роллет здійснюється замком розташованим в центрі нижньої планки. Для більшої безпеки ми можемо укомплектувати ваші захисні ролети додатковими замками що кріпляться по краях нижньої планки і внизу на направляючих.

Механізми ролет 

Механічні на шнурі  цей спосіб керування застосовується, в основному, для віконних роллет, коли потрібно управляти ними з середини приміщення і при невеликих габаритах роллет. Для управління ролокасетами необхідно намотати шнур на касету розташовану в середині приміщення закріплену до рами вікна або до відкосу шляхом обертання спеціальної ручки на касеті. Замикання подібних роллет відбувається автоматично, коли полотно опущене повністю.  У захисному коробі на барабані спрацьовує спеціальний фіксатор що перешкоджає відкриванню роллет з зовні приміщення.

 

 Механічні ролети на шнурі

Механічні на стрічці  спосіб відкривання і сфера застосування аналогічна попередньому методу, застосовується для конструкцій вагою до 20 кг. Закривання відбувається за рахунок натягнення стрічки.

 

 Управління ролетами

Механічний воротковий механізм. Воротковий механізм дозволяє управляти ролокасетами з вагою полотна до 35 кг керування ролетами здійснюється обертанням спеціальної ручки.

 

 Механічний воротковий механізм для ролет

Автоматичні ролокасети  найзручніший в управлінні метод. Один з поширених варіантів  коли відкривання/закривання здійснюється приводами що знаходяться у середині короба конструкції. Тип приводу визначається виходячи з площі виробу і його ваги. Управляти автоматичними ролокасетами можна за допомогою перемикачів змонтованих біля отворів або за допомогою пульта дистанційного керування. Можливе компонування декількох ролет в групи системами блоків управління. Ці системи дозволяють об'єднувати конструкції ролокасет в групи в різних комбінаціях і керувати ними дистанційно, наприклад, натисненням однієї кнопки можна закрити усі ролокасети на одному поверсі або з одного боку будівлі). Якщо станеться аварійне відключення електрики  ролетами можна буде управляти вручну завдяки системам аварійного відкривання.

 

Автоматичні ролети

Фахівці компанії «Фабрика Вікон Львів» мають необхідний досвід і кваліфікацію для установки систем будь-якої складності і конфігурації. Надається гарантія на вироби і роботи.

Способи монтажу систем

Існує багато способів монтажу ролетних систем. Який спосіб вибрати залежить від типу отвору, що закривається, завдань безпеки і типу фасаду будівлі. Визначиться з оптимальним способом монтажу найпростіше, проконсультувавшись з нашим технологом під час проведення виміру.

Розглянемо основні способи монтажу :

Накладний монтаж ролет на отвір

Накладний монтаж на отвір  найпростіший спосіб монтажу. Застосовується для закриття вже засклених отворів. Короб і направляючі встановлюються на отвір зовні приміщення. Не зменшує кількість сонячного світла, що поступає в приміщення. Несе антивандальну функцію. Слабо захищає від незаконного проникнення.

Монтаж ролет в отвір

Монтаж в отвір – виріб монтується в зовнішні укоси (відкоси) отвору. Монтаж зазвичай не вимагає додаткової підготовки отворів. Хороший захист від проникнення. Скорочує кількість сонячного світла, що поступає. Підходить не до усіх отворів. Має хороші антивандальні властивості.

 

Монтаж ролет в отвір з "чвертю"

Монтаж в отвір з "чвертю"  короб конструкції монтується в спеціально підготовлену "чверть" у верхній частині отвору. Чверть планується на етапі проектування об'єкту або додатково готується перед монтажем ролетної конструкції. Висота "чверті" повинна дорівнювати габаритній висоті короба ролокасет. Цей спосіб монтажу забезпечує найвищий рівень захисту від проникнення, забезпечує відмінні антивандальні властивості, не зменшує кількість світла, що поступає в приміщення.

 

Внутрішній монтаж ролет на отвір

Внутрішній монтаж на отвір  виріб монтується в середині приміщення. Цей тип монтажу має хороші протизламні властивості, не зменшує кількість сонячного світла, не вимагає додаткової підготовки отвору, не захищає скла від ушкоджень.

 

Купили захисні ролети у Львові? Доставка безкоштовно!

Купити ролети у Львові, які підійдуть саме вам, допоможуть фахівці "Фабрики Вікон Львів". В межах столиці Галичини  вимір і доставка безкоштовно. Якщо ви хочете встановити ролокасети за межами міської смуги – ми повернемо вартість виміру у разі замовлення. При великому замовленні  значні знижки.

Замовити ролокасети

 

Поради &

рекомендації