• vikna v kredit
  • slaid premium montazh na soglasov
  • slaid veterani ukr
  • slaid boevie deistviya ukr
  • kompleksnoe ostekl
  • okna skidka kbe 31 10 2018 ukr
  • skidka pri rogdenii rebenka
  • ziraf
  • suho
  • slaid 40






Металопластикові вікна Львів, Стрий, Трускавець

Металопластикові вікна від виробника Львів, Стрий, Трускавець

Компанія "Фабрика Вікон" пропонує вам алюмінієві і металопластикові вікна дешево.

Львів і вся Львівська область  регіон, в якому наша компанія давно і успішно працює. Вікна металопластикові від виробника у Львові, Стрию, Трускавці та інших містах Львівщини доступні нашим замовникам в різних конфігураціях, для різних типів приміщень. Ви можете замовити вікна у Львові (ціна на які доступна) в квартиру, особняк, для дачі або госп. будівель, конструкції для промислового або офісного об'єкту, для магазинів і пансіонатів.

Детальніше...

Дерев'яні вікна з євробрусу

Дерев'яні вікна з євробрусу у Львові

Компанія "Фабрика Вікон" м. Львів з гордістю представляє на Західній Україні по справжньому преміальний продукт  "дихаючі" дерев'яні вікна з євробруса тм "ReinHolz". Ця продукція відрізняється винятковою надійністю і видатними експлуатаційними характеристиками, неперевершеним дизайном і багатством форм. Для сотень українських сімей і фахівців віконного ринку продукція тм" Rein Holz" давно стала синонімом технічної і естетичної досконалості!

Детальніше...

Віконний вентиляційний  клапан у Львові для здоров'я ваших близьких

Віконний вентиляційний  клапан у Львові

Ось вони довгоочікувані: білосніжні, блискучі, багатофункціональні — ваші новенькі пластикові вікна. Абсолютна герметичність тепер гарантована! Але чи так це добре? Адже для здорового клімату в приміщенні потрібно забезпечити нормальну циркуляцію повітря.

Детальніше...

Балкони під ключ Львів пропонує. Скління лоджій і балконів в Стрию, Дрогобичі, Трускавці

Балкони під ключ — Львів пропонує. Скління лоджій і балконів в Стрию, Дрогобичі, Трускавці

Оформленню зовнішнього вигляду нежитлових приміщень (лоджія, балкон) Львів, Дрогобич, Стрий раніше не надавали великого значення. Але боротьба за зайві квадратні метри житла змушує нас перетворювати свої балкони і лоджії на кімнати, практичні в усіх відношеннях: вони служать додатковою теплоізоляцією і допомагають зберегти тепло в квартирі, придатні для використання не лише як комора, але їх також можна перетворити на затишний кабінет, оранжерею або майстерню.

Детальніше...

Вхідні і міжкімнатні двері з ПВХ і алюмінію

Вхідні і міжкімнатні двері з ПВХ і алюмінію у Львові

На сьогодні на ринку Львова існує широкий вибір вхідних і міжкімнатних дверей: сталеві, дерев'яні, повністю скляні, комбіновані, металопластикові двері з ПВХ, алюмінієві двері.

Детальніше...

Безрамне скління вікон у Львові і його переваги 

Безрамне скління вікон у Львові і його переваги

Що представляє з себе конструкція безрамного скління? Два алюмінієві направляючі профілі, які прикріплюють до підлоги і стелі, вони утримують поворотні і розсувні стулки. Ці стулки виготовляються із загартованого скла, товщина якого складає 8-10 мм. На стулки встановлюють хромовані ролики, по два згори і знизу. Вони не іржавіють і не схильні до корозії. Усі пластикові елементи конструкції виготовлені з якісного матеріалу і дуже довговічні. Використовуються в конструкції також і порохо-захисні щітки завтовшки 10 мм. Між стулкою і профілем прокладають гумовий ущільнювач. Стулки можуть перевертатися, рухатися. Одна з них має два замки: верхній і нижній.

Детальніше...

Розсувні вікна та балкони у Львові

Немає можливості відкрити стулку вікна? Так відсуньте її! Таку можливість нададуть вам слайдерні (розсувні) віконні системи з алюмінієвого профілю. Ці системи зазвичай відносять до "холодних" – тобто маючих низький опір теплопередачі. Адже такі системи підійдуть передусім для скління балконів, лоджій, терас, веранд, зимових садів для яких не стоїть вимога забезпечити кімнатну температуру у зимову пору року.

Розсувні вікна та балкони у Львові

Детальніше...

Ролокасети у Львові: зручно, практично і безпечно!

 

Замовити захисні ролети у Львові: зручно, практично і безпечно!

Захисні ролети або як їх ще називають ролокасети – це конструкція яка складається з:

  • Основне полотно, зібране з горизонтально розташованих металевих ламелей, що закриває отвір вікна або дверей.
  • Металевий короб, розташований над отвором, в який полотно згортається при відкриванні.
  • Направляючі, виготовлені з металу закріплені до стін ліворуч і праворуч від отвору, по яких рухається полотно і в яких воно надійно зафіксоване, коли ролети закриті.

Детальніше...

Ворота у Львові та Львівській області. Доставка воріт в мм. Стрий, Дрогобич, Яворів, Самбір

Фабрика Вікон Львів з 2008 року успішно реалізує автоматичні ворота. Львів, Стрий, Самбір — це міста, в яких ми встановлюємо автоматичні або механічні секційні гаражні ворота, автоматичні розсувні та розпашні в’їздні брами з електричними або гідравлічними приводами провідних європейських виробників.

Детальніше...

Поради &

рекомендації